Custom Search
More than 12,000 searchable pages indexed.

Your RF Cafe
Progenitor & Webmaster

Click here to read about RF CafeView the YouTube RF Cafe Intro VideoKirt Blattenberger ... single-handedly redefining what an engineering website should be.

Carpe Diem!
(Seize the Day!)

5th MOB:
My USAF radar shop

Airplanes and Rockets:
My personal hobby website

Equine Kingdom:
My daughter Sally's horse riding website

•−•  ••−•    −•−•  •−  ••−•  •
RF Cafe Morse Code >Hear It<

Job Board

About RF Cafe™


problem with CC2500 RF (chipcon) - RF Cafe Forums

The original RF Cafe Forums were shut down in late 2012 due to maintenance issues. Please visit the new and improved RF Cafe Forums that were created in September of 2015. Unlike with the old forums where users registered individually, the new forums use a common User Name and Password so anyone can post without needing to create an account. Please find the current User Name and Password on the RF Cafe homepage. Thanks for your participation.

Below are all of the old forum threads, including all the responses to the original posts.

-- Amateur Radio
-- Anecdotes, Gripes & Humor
-- Antennas
-- CAE, CAD, & Software
-- Circuits & Components
-- Employment & Interviews
-- Miscellany
-- Swap Shop
-- Systems
-- Test & Measurement
-- Webmaster

 Post subject: problem with CC2500 RF (chipcon)
Posted: Mon Mar 27, 2006 2:10 am 

Joined: Mon Mar 27, 2006 2:06 am
Posts: 1
Hello. I program PIC18f2520 for the work with RF CC2500. when chip it works only on the receive or only to the transfer of errors it does not appear. But when I switch CC2500 from the transfer to the receive, it
nothing assumes.

 Post subject: About CC2500
Posted: Fri Dec 08, 2006 8:57 am 

Joined: Fri Dec 08, 2006 8:44 am
Posts: 1
I have problem with CC2500 in RX module (TX module is fine).

I don't get any bytes in RX BUFFER, bat RSSI is Ok when TX module is working (BUFFER have 16 bytes before STX on and is always empty when STX is on).

I use the PIC16F648A and a LCD for tests.

I believe that the problem are us register but I do not be sure (bat I don't know the right values)

Someone has some idea for this problem?

Thanks (my english is very poor).

Posted  11/12/2012